Attica Medpoint | Διαγνωστικό Πολυιατρείο

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στο Attica Medpoint λειτουργούν έξι ιατρικά τμήματα κατόπιν ραντεβού. Οι ιατροί που στελεχώνουν τον ιατρικό τομέα είναι εξειδικευμένοι με πολύχρονη εμπειρία και πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα σας.
Image
Το Ενδοκρινολογικό Τμήμα έχει κύριο προσανατολισμό την αντιμετώπιση, διαγνωστικά και θεραπευτικά, όλων των παθήσεων των ενδοκρινών αδένων (υπόφυσης, θυρεοειδούς, επινεφριδίων φλοιού και μυελού, όρχεων και ωοθηκών) και των μεταβολικών διαταραχών.

Ιατρικό Προσωπικό

Αραβαντινού Αγγελική
Ενδοκρινολόγος
Επιστημονικά Υπεύθυνος ενδοκρινολογικού τμήματος Attica Medpoint

Το ορθοπεδικό τμήμα έχει κύριο προσανατολισμό την αντιμετώπιση διαγνωστικά και θεραπευτικά όλων των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

Συνήθεις παθήσεις: οσφυαλγία, γοναλγία, παθήσεις ώμου, οστεοαρθρίτιδα, σκολίωση, συνδ. καρπιαίου σωλήνα, αθλητικές κακώσεις, τραύμα, κάταγμα.Ιατρικό Προσωπικό

Χαραλαμπίδης Δάμων
Ορθοπεδικός
Επ. υπεύθυνος ορθοπεδικού τμήματος Attica Medpoint

Ο ιατρικός βελονισμός είναι μια ανώδυνη συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος που ξεκίνησε στην Κίνα και βασίζεται στην τοποθέτηση λεπτών αποστειρωμένων βελονών μιας χρήσεως σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία του σώματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Σύμφωνα με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (αποφ.4 της 270ης/06.07.2018) ο βελονισμός αποτελεί στην χώρα μας συμπληρωματική ιατρική πράξη που χρησιμοποιείται παράλληλα με την Κλασική Ιατρική και πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους ιατρούς.

Οι ενδείξεις του ιατρικού βελονισμού σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) είναι πολλές:  Παθήσεις αναπνευστικού: οξεία ιγμορίτιδα, οξεία/αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, αλλεργίες, Παθήσεις γαστρεντερικού: οξεία και χρόνια κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, Μυοσκελετικά νοσήματα: αυχεναλγία, περιαρθρίτιδα ώμου, επικονδυλίτιδα, οσφυαλγία, ισχιαλγία, άλγος γονάτων, οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα Νευρολογικές παθήσεις: κεφαλαλγία - ημικρανία, νευραλγία τριδύμου, πάρεση προσωπικού,Ψυχοσωματικές παθήσεις: αϋπνία, άγχος, κατάθλιψη, Eξαρτήσεις (Παχυσαρκία, κάπνισμα), Γυναικολογικές παθήσεις: διαταραχές εμμήνου ρύσεως και εμμηνόπαυσης (δυσμηνόρροια, εξάψεις), Δερματοπάθειες: ψωρίαση, κνησμός, έρπητας ζωστήρας.

Η ιατρός Βιοπαθολόγος Καβαρνού Γαρυφαλλιά μπορεί να σας ενημερώσει υπεύθυνα σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί.

Το καρδιολογικό τμήμα είναι στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς με στόχο να προσφέρουν αξιόπιστη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία για όλα τα νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος σε ενήλικες και παιδιά.

Ιατρικό Προσωπικό

Καρυδάς Παναγιώτης

Καρδιολόγος
Επιστημονικά υπεύθυνος καρδιολογικού τμήματος

 

Η ιατρός νευρολόγος ασχολείται και εκτιμά τη λειτουργικότητα του νευρικού μας συστήματος. Συνήθεις παθήσεις:

Διαταραχές μνήμης, Ν. Αlzheimer, Ν. Parkinson & κινητικές διαταραχές (τρέμουλο, τικ, ακούσιες κινήσεις), Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Κεφαλαλγία, Επιληψία, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Ζάλη, Ίλιγγος & διαταραχές ισορροπίας, Διαταραχές ύπνου, Μουδιάσματα, Μυική αδυναμία, Παθήσεις νωτιαίου μυελού, Περιφερικές νευροπάθειες.


Ιατρικό Προσωπικό

Καμινιώτη Αναστασία
Νευρολόγος
Επιστημονικά Υπεύθυνη νευρολογικού τμήματος Attica Medpoint

eopyy-attica.png

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Το πολυιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ για τις διαγνωστικές εξετάσεις και διαθέτει ιατρούς που κατόπιν ραντεβού μπορούν να βοηθήσουν με την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία.

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Δευτέρα 07:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.
  • Τρίτη07:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.
  • Τετάρτη07:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.
  • Πέμπτη07:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.
  • Παρασκευή07:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.
  • Σάββατο 07:30 π.μ. - 14:00 μ.μ.
  • Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Menu